Thursday, November 22, 2012

STIFORP: Apa Bisnes ini?

Salam 1Malaysia,

Saya akan jelaskan secara ringkas pasal bisnes STIFORP (ejaaan PROFITS yang terbalik) ini..

STIFORP adalah program Tools Perniagaan Internet yg diasaskan oleh Jutawan Internet, Nauder Khazan dari USA. Beliau memang terkenal di dunia network marketing dan affiliate sbg 'Heavy Hitters' yg sudah memiliki banyak pengalaman networking. Pengalaman beliau selama lebih 20tahun di bidang networking telah menimbulkan idea STIFORP ni.

Beliau mendapati semua perniagaan networking samada Offline ataupun Online tetap perlukan TOOLS yg mantap utk pergi lebih jauh dan jadi JUTAWAN. Maka lahirlah STIFORP ni yg menggabungkan segala TOOLS hebat yg diperlukan oleh semua usahawan affiliate ataupun networking

Antara Tools yg ada dlm STIFORP adalah Landing Page, AutoResponder, Flash Video, Traffic Rotator dan yg terbaru Video Spokesperson. Kesemua tools ni dimasukKan dalam 1 program yg dipanggil STIFORP. Best kan?

Selain produk Tools Internet, STIFORP juga menyediakan sistem plan affiliate yg HEBAT dan Mantap iaitu 1PowerLine dan Matrix 2x14. Hebat tu!
 
Anda boleh tengok sendiri Plan Pembayaran Bonus dan juga network GENEALOGY yang sangat power. Hampir tiap hari ade jer pendaftaran masuk dari seluruh dunia dan jika anda berada di bawah Team yang LAJU, insyaAllah network anda akan cepat grow.. dan tak mustahil bakal enjoy USD2000 setiap bulan bermula 6 bulan dari sekarang WALAUPUN TAK MENAJA RAMAI ORANG kerana plan STIFORP adalah Plan Matrix! 
Sebab itulah saya join STIFORP dan terus ajak kawan2 utk sama2 join program ni.. manelah tau dengan keputusan ini bakal membantu ANDA utk lebih berjaya di internet TANPA meninggalkan perniagaan yg sedia ada :)

Norfadzilah cuma perlu INTEGRATE dan masukkan perniagaan anda di laman web STIFORP seperti yg saya lakukan. Selepas itu sistem STIFORP yang akan bantu anda buat kerja seterusnya..

Ini contoh laman web saya di STIFORP: www.simplebisnes.com/modefila206

Jangan risau, selepas anda jadi ahli, kami akan sama2 bantu..jangan lupa like fanpage kami: http://www.facebook.com/1successline 

Jumpa anda di puncak KEJAYAAN!
  FADZILAH (010-7153221)
 

No comments: