Friday, December 14, 2012

LUBUK DUIT

Salamualaik semua..nampaknya bulan terakhir tahun Masehi 2012 ini merupakan tempoh tidak bertenang buat ku dan juga teratak bonda..ini adalah kerana melalui proses pengubahsuaian yang ku fikir amat menjerihkan serta meletihkan..bukan sahaja fizikal tetapi mental juga..walaubagaimanapun, dalam tempoh ini ku telah mencari dan menyelongkar satu tempat ini yang  aku namakan 'LUBUK DUIT'.

APA DIA LUBUK DUIT INI?!

Hanya luangkan masa untuk klik pada iklan serta emel yang diberi kepada anda setiap hari..satu iklan/emel tu memakan masa tak lebih satu minit pun, paling singkat hanya 30 saat sahaja..setiap iklan/emel yang anda selesai buka/klik, anda akan dapat USD 100..anda boleh bayangkan jika anda klik 10 emel, anda boleh dapat USD 1000 dlm masa sehari..begitu juga dengan iklan, didatangkan dalam bentuk banner, setiap satunya bernilai USD 50..di sini anda boleh mengira sendiri jumlah yang bakal anda terima setiap hari..

Namun begitu, duit yang telah anda perolehi itu tidak boleh dikeluarkan sehinggalah mencapai jumlah minimum yang ditetapkan iaitu sebanyak USD 25,000..kalau anda aktif klik semua emel dan iklan yang diberi, tak mustahil anda boleh keluarkan pendapatan anda itu (cash payout) dalam masa sebulan dari tarikh anda daftar sebagai ahli..

Jadi, apa tunggu lagi?! Pendaftaran sebagai ahli biasa (Standard Member) adalah percuma, malah anda juga dapat duit permulaan sebanyak USD 500!! TAK PERCAYA?! PERCAYA SHJ LAH! jika anda upgrade untuk menjadi ahli Gold, anda perlu bayar USD 165 (sekali shj)..ini boleh dilakukan pada bila2 masa sahaja jika anda mampu, lebih banyak yg anda akan dapat!

Tambahan pula jika anda rajin mencari downline/referral, anda juga dapat sebanyak USD 50 bg setiap org yang di bawah anda itu...juga, jika mereka mendapat downline, anda juga berhak dapat komisyen yg sama (hanya sehingga 2 level shj)..bg downline anda itu, setiap kali mereka dapat duit, anda juga mendapatnya, sebanyak 10%! Massyuk tu!!

Jadi, sertai sekarang jika anda benar2 mahu mencari LUBUK DUIT! klik link di bawah ini & daftar!


TERIMA KASIH DR LUBUK DUIT FADZ!

No comments: